woensdag 25 januari 2012

Meet MAO en DENG

Ze zijn nu ongeveer twee weken bij ons en naar schatting een maand of zes oud. Broer en zus of zus en zus. Dat weet ik nog niet. Er was nog een zusje maar die was te zwaar ondervoed en is afgelopen weekend overleden. Een bezoek of vier aan de dierenarts mocht niet baten. Jammer. Nu hebben we dus drie katten: onze dikke Bram (door Andre omgedoopt tot Snorremans vanwege zijn grote snor), Mao en Deng (eigenlijk Deng Xiao Ping), en natuurlijk geen muizen meer. Ik krijg Mao en Deng nog niet te pakken en hoop dat wel te doen voordat een van de twee zwanger is! Volgens Andre moet je de natuur zijn gang laten gaan, maar ik zie het al gebeuren.....

dinsdag 24 januari 2012

Rozen voor Remedio

Ik geef het toe: ik heb een beetje overdreven hard gewerkt. Heb zere handen en letterlijk eelt op mijn vingertoppen. In die vingertoppen zit bijna geen gevoel meer. Zou dat gevaarlijk zijn eigenlijk? Maar deze quilt moest perse af; nog voor ik naar Nederland ga overmorgen en het is gelukt! Het is de quilt voor Remedio mijn hulp.  Het is dezelfde als de oranje quilt voor Git maar dan met romantische rozen en op een andere manier gequilt. Ziet er meteen heel anders uit. Nu ga ik even normaal doen. Alleen even voor mijzelf wat leuks maken en in een normaler tempo!


vrijdag 13 januari 2012

QUILT VOOR GIT

Speciaal op verzoek van Git en Pim in het oranje! De quilt is ongeveer 230 x 250 of te wel zoals ze dat hier in Spanje noemen: een matrimonial!

donderdag 12 januari 2012

Nieuwjaar

De nieuwjaarsreceptie van de Holland Club was bij ons thuis. Ik ben per slot van rekening de voorzitter van die club! 87 leden waren aanwezig! Veel werk maar heeeeeeeeeeeel gezellig. Natuurlijk heb ik een nieuwjaarsspeech gehouden en luisterde het gezelschap geduldig! Zo'n receptie begint om 16.00 uur en eindigt formeel om 17.30..... de laatsen gingen om 01.00 uur weg! Andre en ik hadden alle happen zelf gemaakt en er was een Spaanse gitarist. Een top feestje!

Oudjaarsavond was erg gezellig